ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ €49

BONUS ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Όροι & Προυποθέσεις

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της VIVA PAYMENTS ή της “Pireaus e-Commerce” της Pireaus Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τρόποι πληρωμής

Χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας. Το KatosHome.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω των καρτών σας, ενώ σας δίνεται και η δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις. Η πληρωμή με άτοκες δόσεις ισχύει μόνο για τους κατόχους πιστωτικών καρτών. Με την επιλογή του τρόπου πληρωμής με κάρτα, ο χρήστης μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Pireaus Bank ή άμεσα μέσω VIVA PAYMENTS.
Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προιόντων. Στην περίπτωση αυτή η πληρωμή θα γίνεται στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (ELTA) κατά την παραλαβή της παραγγελίας, ενώ υπάρχει 3 επιπλέον επιβάρυνση για τον πελάτη.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η εταιρεία μας τηρεί τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς με στοιχεία δικαιούχου “ΚΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” :

ALPHABANK: IBAN GR6101407050705002002009147

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR1701710770006077137957960

Εγγυήσεις Προιόντων

Το KatosHome.gr δεν εγγυάται για προιόντα που δεν κατασκευάζει η ίδια και γενικότερα προιόντα των οποίων είναι μόνο ο μεταπωλητής. Για τα προιόντα αυτά παραλαμβάνετε εγγυήσεις απευθείας από τους προμηθευτές/κατασκευαστές τους, ενώ δε φέρουμε καμία ευθύνη για την καταλληλότητα τους.

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με την εταιρεία ELTA Courier. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες ενώ τα προιόντα αποστέλλονται την επόμενη ημέρα. Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος καθώς και τα έξοδα αντικαταβολής είναι €3 για όλες τις παραγγελίες.
Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ενδέχεται να έχει εξαντληθεί το απόθεμα στο χρόνο που μεσολαβεί από την αποστολή της παραγγελίας σας εώς ότου αυτή παραληφθεί από εμάς. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Πολιτική Επιστροφών/Ακυρώσεων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής των προιόντων εάν αυτά είναι ελαττωματικά. Επίσης έχει το δικαίωμα αλλαγής εάν δεν είναι το σωστό νούμερο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσει πρώτα με το κατάστημα. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον Πελάτη και γίνεται μόνο μέσα του συνεργαζόμενου φορέα (ELTA) με χρέωση παραλήπτη. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι απαραίτητο το προιόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με την αρχική του συσκευασία. Είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε με το κατάστημα πριν προβείτε σε οποιαδήποτε επιστροφή για την καλύτερη διευκόλυνσή σας.
Το KatosHome.gr δέχεται αίτημα από τον αγοραστή για επιστροφή χρημάτων μόνο στην περίπτωση που το προιόν είναι ελαττωματικό.

Πολιτική Τιμών

Οι τιμές των προιόντων που διατίθενται στο KatosHome.gr είναι τελικές, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και σε ευρώ. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο χρήστης συναλλάσσεται με το κατάστημα με τιμολογιακές συνθήκες που ισχύουν κατά το χρόνο της παραγγελίας, ανεξάρτητα από το εάν αυτές μεταβλήθηκαν μεταγενέστερα.

Item added to cart.
0 items - 0,00